02.05.09 Time To Gather Stones: Rubycone, Odt, Moving Lights..., Черкассы, Арт-Центр |
Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
02.05.09 Time To Gather Stones: Rubycone, Odt, Moving Lights..., Черкассы, Арт-Центр |
28.3.2009, 20:53
|
|
Администратор Сообщений: 618 Из: Черкассы Статус: Offline Зачеты: 314 Незачеты: 28 Band: ex-Suicide Nation |
В рамках Time to Gather Stones Tour
Genre - progressive/math-rock, Кишинев/Молдова Genre: IDM/Electronica/Experimental, Бухарест/Румыния Genre - Avantgarde/Post-metal, Москва/Россия Hope No Hope Genre - Noise-rock/Psychedelic, Херсон/Украина Genre - Post-everything%), Черкассы/Украина 2 Мая, 19-00, АртЦентр, 25 грн. в предварительной продаже, 30 грн. в день концерта. АртЦентр находится в здании Спартка (вход сзади), по адресу О.Дашкевича, 23 (рядом с НБУ, напротив Сильпо) ![]() + призы от магазина mitol.net -------------------- Коли ти можеш бачити зруйноване діло цілого свого життя, І без слів взятися будувати його наново, Або за одним ударом — стратити виграну сотки партій Без жодного порушення і без жодного зітхання... Коли ти можеш бути коханцем, не шаліючи з любові, Коли ти можеш бути сильним, не перестаючи бути ніжним... Коли ти можеш любити всіх приятелів як братів, Аж так, щоб ніхто з них не був всім для тебе, Коли ти вмієш розважати, спостерігати й пізнавати, Не стаючи ніколи скептиком, або руїнником, Мріяти, та не даючи твоїй мрії стати твоїм паном... Коли ти вмієш бути суворим, не впадаючи ніколи в лють, Коли ти вмієш бути відважним, а ніколи безрозсудним, Коли ти вмієш бути добрим, коли ти вмієш бути мудрим, Не будучи моралізатором, ні педантом, Якщо ти вмієш зберегти свою відвагу І не стратити голови, коли всі інші довкола тратять її, — Тоді князі, боги, щастя і перемога, стануть на віки твоїми вірними рабами, Тоді ти станеш людиною... (Р.Кіплінг)
Зачеты:
|
|
|
|
28.3.2009, 20:53
|
|
|
|
|
|
|
|
28.3.2009, 21:34
|
|
|
|
ну вот более менее норм что-то уже)
|
|
|
|
28.3.2009, 22:33
|
|
|
|
в Rubycone Примус играет=), видимо еще одна группа с его участием?=) из ихних проэктов я знаю только Is Not A Fashion (power-violance metal) и Neuromist (death metal) =), сколько ж у них бэк проэктов%)
-------------------- http://mizantropia.mybrute.com
|
|
|
|
28.3.2009, 22:43
|
|
![]() ВИТЯ!1РЕНАТ!!!ВЕРТОЛЕТ!!1111 ![]() ![]() ![]() Сообщений: 676 Из: Черкассы, Киев Статус: Offline Зачеты: 333 Незачеты: 38 Band: ...that the harm in talking? |
чето не представлю как оно будет сочетатся... ODT мне чето не очень понравилось, лучше б привезли Надто Сонных, им с Киева ехать меньше, а вот Rubycone жывьем будет интересно)
Сколько за вход будет? -------------------- Кому ти потрібен - ніхто не подасть тобі руки... © Bloodless
|
|
|
|
28.3.2009, 22:46
|
|
Администратор Сообщений: 618 Из: Черкассы Статус: Offline Зачеты: 314 Незачеты: 28 Band: ex-Suicide Nation |
У ODT будет спец программа для концерта данного формата)
в Rubycone Примус играет=), видимо еще одна группа с его участием?=) из ихних проэктов я знаю только Is Not A Fashion (power-violance metal) и Neuromist (death metal) =), сколько ж у них бэк проэктов%) ну, я пока 5 с ним насчитал -------------------- Коли ти можеш бачити зруйноване діло цілого свого життя, І без слів взятися будувати його наново, Або за одним ударом — стратити виграну сотки партій Без жодного порушення і без жодного зітхання... Коли ти можеш бути коханцем, не шаліючи з любові, Коли ти можеш бути сильним, не перестаючи бути ніжним... Коли ти можеш любити всіх приятелів як братів, Аж так, щоб ніхто з них не був всім для тебе, Коли ти вмієш розважати, спостерігати й пізнавати, Не стаючи ніколи скептиком, або руїнником, Мріяти, та не даючи твоїй мрії стати твоїм паном... Коли ти вмієш бути суворим, не впадаючи ніколи в лють, Коли ти вмієш бути відважним, а ніколи безрозсудним, Коли ти вмієш бути добрим, коли ти вмієш бути мудрим, Не будучи моралізатором, ні педантом, Якщо ти вмієш зберегти свою відвагу І не стратити голови, коли всі інші довкола тратять її, — Тоді князі, боги, щастя і перемога, стануть на віки твоїми вірними рабами, Тоді ти станеш людиною... (Р.Кіплінг)
|
|
|
|
28.3.2009, 23:32
|
|
|
|
+ пост-рок-прогрессив-эксперементал-нойз проект с участем участника %) группы Gravelation о, еще раз к нам заедет :) такое пропустить нельзя -------------------- Sometimes it's our mistakes that make for the greatest ideas © Norma Jean
|
|
|
|
29.3.2009, 11:18
|
|
|
|
прог-пост-рок мать вашу !!!
буду обязательно, главное чтоб с ценами не перегнули. -------------------- System error: condom not found. Retry, Abort, Ignore?
|
|
|
|
29.3.2009, 13:20
|
|
Расщепитель ложных связок Сообщений: 2496 Из: Cherkassy, McLaut Статус: Offline Зачеты: 747 Незачеты: 225 Band: Tectum |
по майспейсу ОДТ шота ваще какое-то...фи кароче%) надеюсь особо особая будет программа.
во, а Рубикон покатит, будем адназначна! а ваще нада Инфектед Рейн заодно везти - тока там стока народу шо их фиг где Анатем поселит%) а ваще я хотел бы послушать када-нить в Арт-центре дронца/думца/пост-индастриалу.Ъ) Зачеты:
|
|
|
|
29.3.2009, 13:23
|
|
|
|
эч! я за))) а какого постиндастриалу-то? а то это как бы растяжимое весьма понятие))))
-------------------- THE FUTURE IS CUMMING!
|
|
|
|
29.3.2009, 13:54
|
|
Расщепитель ложных связок Сообщений: 2496 Из: Cherkassy, McLaut Статус: Offline Зачеты: 747 Незачеты: 225 Band: Tectum |
а я в нем не разбираюсь, но мне одно видео подсунули ютуба - там какойта проект дрон-дум/пост-индастриал с видеорядом - я подумал вживую в том помещении Арт-Центра было бы мего тру такое узреть. не, ну если там мегоисполнители жанра есть, то ты посоветуй шоле, ознакомлюсь)
|
|
|
|
29.3.2009, 21:34
|
|
зарплатупропил ![]() ![]() ![]() ![]() Сообщений: 1108 Из: Ул. Нелепых Пограничников, дом кирпичный, квартира налево Статус: Offline Зачеты: 562 Незачеты: 123 |
а может давай те из Арт-Центра ночной клуб сделаем?!
-------------------- Cосни сосцы, соснуть не сцы! (с)
И зачат ты был с перепою, и рожден с бодуна (с) |
|
|
|
29.3.2009, 21:44
|
|
они там уже драм-н-бас устраивают...если не ошибаюсь,
|
|
|
|
29.3.2009, 22:44
|
|
|
|
и теееехно... но этож не ваше дело что им там устраивать
ещё нужно разобраться кто быдло Зачеты:
|
|
|
|
29.3.2009, 22:46
|
|
![]() ВИТЯ!1РЕНАТ!!!ВЕРТОЛЕТ!!1111 ![]() ![]() ![]() Сообщений: 676 Из: Черкассы, Киев Статус: Offline Зачеты: 333 Незачеты: 38 Band: ...that the harm in talking? |
туц-туц-музяка хороша, но не стоит ей увлекатся ато с клюбом будет фэйл
-------------------- Кому ти потрібен - ніхто не подасть тобі руки... © Bloodless
|
|
|
|
29.3.2009, 22:56
|
|
|
|
Цитата буду обязательно, главное чтоб с ценами не перегнули. ~15 грн - и я там тоже буду Цитата Арт-Центр поставить проектор,лечь всем на пол, пить горячий шоколад, жрать грибы, курить и смотреть арт-хаус/трэш 80-х/прочие ужасы категории Б -------------------- Screw you guys, I'm going home.. © E. T. Cartman
|
|
|
|
29.3.2009, 23:05
|
|
|
|
арт-хаус это идея...
зы откройте отдельную тему про арт-центр шоб там такие идеи толкать -------------------- no one cares
|
|
|
|
2.4.2009, 14:37
|
|
|
|
во сколько?
|
|
|
|
2.4.2009, 15:55
|
|
смотрите внимательнее - это событие будет 2 мая!!
|
|
|
|
2.4.2009, 16:34
|
|
2 мая, 19-00, Арт-Центр. Афиша на днях. Стоимость билета в предварительной продаже - 25 грн. В день концерта - 30 грн. Приобрести билет можно будет ориентироовчно через неделю с помощью формы на главной странице сайта, интернет-магазине mitol.net, а так же в самом АртЦентре.
Так же в концерте примет участие черкасская мега-пост-прог банда "...that the harm in talking?" -------------------- Коли ти можеш бачити зруйноване діло цілого свого життя, І без слів взятися будувати його наново, Або за одним ударом — стратити виграну сотки партій Без жодного порушення і без жодного зітхання... Коли ти можеш бути коханцем, не шаліючи з любові, Коли ти можеш бути сильним, не перестаючи бути ніжним... Коли ти можеш любити всіх приятелів як братів, Аж так, щоб ніхто з них не був всім для тебе, Коли ти вмієш розважати, спостерігати й пізнавати, Не стаючи ніколи скептиком, або руїнником, Мріяти, та не даючи твоїй мрії стати твоїм паном... Коли ти вмієш бути суворим, не впадаючи ніколи в лють, Коли ти вмієш бути відважним, а ніколи безрозсудним, Коли ти вмієш бути добрим, коли ти вмієш бути мудрим, Не будучи моралізатором, ні педантом, Якщо ти вмієш зберегти свою відвагу І не стратити голови, коли всі інші довкола тратять її, — Тоді князі, боги, щастя і перемога, стануть на віки твоїми вірними рабами, Тоді ти станеш людиною... (Р.Кіплінг)
Зачеты:
|
|
|
|
2.4.2009, 17:08
|
|
...that the harm in talking? - эти воще круты, от ради них и нада идти!
|
|
|
|
![]() ![]() |
|
Текстовая версия | Сейчас: 3.9.2010, 18:31 |